Esab Rebel EMP 320ic Multiprocess Lasmachine

(ook leverbaar in Full Metal Jacket FMJ uitvoering)

De Esab Rebel EMP 320ic lasmachine is het meest krachtige Esab Rebel lasapparaat in zijn klasse met zijn 350 ampère lasstroom output en is daarmee geschikt voor 1,2 mm massieve lasdraad en gevulde draad. De Esab Rebel EMP 320ic lasmachine is ontworpen voor de zware fabricageomgeving, het 4-wiel draadaanvoersysteem biedt een hoge en consistente kwaliteit bij het lassen, ongeacht welk materiaal wordt gelast.

 

REBEL 320ic

De voordelen van de Esab Rebel EMP 320ic :
• automatisch zelfaanpassende startparameters bieden telkens weer nauwkeurige en betrouwbare start onafhankelijk het lasdraad type en diameter.
• een uiterst gebruiksvriendelijke en meertalige TFT-display bevat onderdelenlijsten en las parameter gidsen voor alle processen.
• De Esab Rebel EMP 320ic weegt slechts 31,4 kg en is mooi klein gebouwd waardoor de Esab Rebel EMP 320ic is simpel op een trolley overal kan worden vervoerd.
• De hoge inschakelduur (40%) in combinatie met een robuuste 4-wiel draadaanvoersysteem biedt zowel hoge draadsnelheid en stevig koppel waardoor de Esab Rebel EMP 320ic de perfecte lasmachine is voor de meest veeleisende lasklussen en werkomgevingen.
• de unieke Smart-MiG functie controleert dynamisch de vlamboog kenmerken door zich aan te passen aan uw lastechniek en lasstijl hetgeen resulteert in een soepele, stabiele vlamboog. Je stelt gewoon lasdraaddiameter, materiaal en de plaatdikte in en je bent klaar om te lassen.
• De Esab Rebel EMP 320ic heeft uitmuntende MMA prestaties met elektroden tot 5,0 mm en beschikt over een uitstekende Lift-Tig functie met variabele voorgas- en nagasfunctie gas hetgeen perfect samengaat met de slope-up en slope-down functie.
• De Esab Rebel EMP 320ic heeft 2 gasaansluitingen,één voor mig/mag lassen en een voor TIG-lassen die gelijktijdig worden aangesloten. Het ingebouwde automatische tig-gasventiel kiest zelf het juiste gas bij het juiste lasproces en hoeft men dus géén tigtoorts met gasventiel te  hebben.
• Zodra wordt gestart wordt de draadaanvoersnelheid vertraagd en tegelijkertijd begint de gas te gas begint te lopen. De draadaanvoersnelheid versnelt naar het niveau van de ingestelde waarde zodra de lasdraad contact maakt met het werkstuk. Dit zorgt ervoor dat de Esab Rebel EMP 320ic soepel, rustig, zacht en spat-vrij last.
• 4-wielaandrijving voor zwaar industrieel gebruik met snelheidcontrole.
• Het is met de Esab Rebel EMP 320ic mogelijk de draaddoorvoersnelheid te verhogen zodat dikkere basismaterialen kunnen worden gelast met dunnere draden; zoals bijvoorbeeld 0,8 mm roestvrijstaal en aluminium.

Meer informatie ? Klik dan hier

 

Vorige pagina