Rebel Rebel Rebel, haal ons uit die Lassershel

ESAB REBEL EMP 215ic

De Rebel is een kindje van het gewone volk. In de volkshistorie doen zich vele verhalen de ronde over de Rebel. De Rebel is opstandig, de Rebel weet wat ie doet, de Rebel is trouw, de Rebel is betrouwbaar ondanks zijn opstandigheid, de Rebel laat de gevestigde orde in de spiegel kijken, de Rebel heeft lef, de Rebel verandert de wereld om ons heen.
Allemaal eigenschappen die van toepassing zijn op de gloednieuwe ESAB Rebel alleskunnende lasmachine.

De Rebel is een dwarsligger, De Rebel is een revolutionair, de Rebel is een opstandeling, de Rebel is een vrijheidsstrijder, de Rebel is een diehard, de Rebel is een stijfkop, allemaal eigenschappen die buiten kijf van toepassing zijn op de ESAB Rebel EMP215C multifunctionele lasmachine. Als we een eigenschap eruit lichten dan is het wel die van revolutionair : de ESAB Rebel heeft 3 patenten die baanbrekend zijn voor de multifunctionele    
lasser. Die patenten of octrooien maken dat iedereen, ook de niet- of laaggeschoolde lasser, met deze ESAB Rebel een geweldige stuk laswerk kan maken zowel technisch alsook wat betreft de lasschoonheid; De ESAB Rebel stelt zich als een Rebel betaamt, eigenzinnig  zlef perfect in, zoekt zelf wel de optimale technische lasparameters. De Esab Rebel is digitaal ongelooflijk geweldig en heeft daarvoor een fantastisch kleurendisplay.

Het is de Rebel die mensen vervoerd, het is de Rebel is gewone mensen doet excelleren, het is de Rebel die mensen tot grote hoogten brengt, het is de Rebel die mensen uit de waan van alle dag trekt, het is de rebel die tot de verbeelding spreekt, het is de Rebel die de wereld spannender maakt. Er is geen betere naam voor de ESAB Rebel dan de REBEL.

Rebel Rebel, Hot tramp I love you So !
Rebel Rebel, Hot Arc damp I love you So !

 

 

 

Color De ESAB Rebel brengt eindelijk kleur in de lassers wereld
Che De ESAB Rebel van liefhebbers lassers.
Robin De Esab Rebel splijt de lasserswereld voorgoed tussen goed en slecht
DieHard Yippee KI YAY
Loyal

De Rebel is dienstbaar en trouw.

Rebel ESAB De ESAB REBEL EMP215ic zien, klik hierVorige pagina