ESAB REBEL EMP 205 AC/DC

ESAB REBEL EMP 205 AC/DC
Compacte draagbare lasmachines voor alle lasprocessen (multiprocess)

ESAB REBEL 205 AC/DC

De Esab Rebel 205ic AC/DC is de eerste draagbare Rebel 205ic AC/DC die echt alle handlasprocessen kan uitvoeren die er bestaan :

Gevulde-draad lassen, Maglassen, Miglassen, MMA-lassen ofwel Elektrodenlassen, Gelijkstroom Tiglassen maar ook nog eens AC-Tiglassen van bijvoorbeeld aluminium met Hoog-frequent ontsteking ofwel hf-start.

Er bestaat géén draagbare lasmachine ( gewicht onder het ARBO-draaggewicht ) die alle handlasprocessen kan uitvoeren inclusief AC-Tig met HF-ontsteking. Bovendien is de Esab Rebel 205ic AC/DC een duurzame professionele lasmachine met de hoogste laskwaliteiten die er bestaan. De Esab Rebel 205ic AC/DC is handig klein maar kan gewoonweg alles en is daarom uitermate geschikt voor de serieuze professionele Vaklasser.

De Esab Rebel 205ic AC/DC alle mogelijkheden die de gewone Esab Rebel ook heeft, zoals;
Eenvoudige bediening middels groot digitaal kleurendisplay met Touch screen, zelfinstellend vermogen voor ideale laslijnen, synergische lasparameter ofwel WPS-lijnen geheugen.

Wisselstroom Tig met HF-ontsteking last zo lekker dat je er bij wegdroomt. Bij het wisselstroom Tiglassen beschikt je bovendien over een fijninstelbare Ac-Frequentie-regeling en bovendien een handig regelbare balansregeling; kortom een op en top Professionele Aluminum-lasmachine die zijn weerga niet kent.

U kunt kiezen voor de Esab Rebel 205ic AC/DC Basis uitvoering maar de Esab Rebel 205ic AC/DC wordt ook uitgebracht in de Full-Metal-Jacket uitvoering. De Esab Rebel 205ic AC/DC-Full-Metal-Jacket is volledige compleet met accessoires, alle lasbare lastoevoegmaterialen in verschillende maatvoeringen en persoonlijke beschermmiddelen dat je gewoonweg alles kan lassen dat gelast kan worden zonder ook maar enige verdere moeite.

De Esab Rebel-205ic-AC/DC-basic en de Esab Rebel-205ic-AC/DC-Full-Metal-Jacket is een degelijke professionele Alleskunner lasmachine voorzien van de modernste en veelal ook ongeëvenaarde technische snufjes.

De Esab Rebel 205ic AC/DC is het Summum, Climax, Apotheose en Optimum in één kleine handige draagbare lasmachine die letterlijk alles lassen kan dat gelast kan worden en daarmee de meest veelzijdige allround universeel lasmachine op aarde en omstreken. Esab Rebel 205ic AC/DC Full-Metal-Jacket is bovendien de meest omvattende gigant op aarde.

Yes, you can have it all. Rebel EMP 205ic AC/DC welds all metals with all process, including
AC and DC TIG, DC Stick, MIG welding with solid wires (steel, stainless or aluminum) and
Flux-Cored welding with gas-shielded and self-shielded wires

Technische gegevens
 

Primair voltage :  

110V tot 230 volt
Mig :                                             
205A/24,3V bij 25 % inschakelduur
MMA :                                             
180A/27,2V bij 25 % inschakelduur
Tig DC :                                          
 
TG AC :                                              1,5 tot 12,1 m/minuut
Draadsnelheid:                                              1,5 tot 12,1 m/minuut

Bestel information


 

Leveringsomvang:Alle gegevens en foto's op deze pagina zijn nog indicatief en dus onderhevig aan wijzigingen.

De folder van deze machine als PDF? Klik dan hier

Vorige pagina