Rolstellingen
ESAB levert een breed assortiment aan rolstellingen - conventionele rolstellingen met een mechanische afstelling voor ronde werkstukken en zelfinstellende rolstellingen, die zich automatisch aanpassen aan de diameter van het werkstuk. Deze rolstellingen kunnen worden gebruikt in combinatie met de automatische A2/A6-lasapparatuur en de laskolommen van ESAB.
De TA-serie rolstellingen stellen zich automatisch in op de diameter van het werkstuk. Alle vier de assen van het aandrijfgedeelte zijn gemotoriseerd om te zorgen voor een vloeiende draaiing en een gelijkmatige gewichtsverdeling, wat een belangrijk voordeel is, vooral bij werkstukken met een dunne wand en bij zware voorwerpen.
In de TNA-serie rolstellingen wordt de stand van de rollen snel op de diameter van het werkstuk ingesteld met behulp van een bout. Deze rolstellingen zijn vooral geschikt voor het behandelen van werkstukken met een kleine diameter. De draaiing is gelijkmatig en nauwkeurig, omdat de beide assen van het aandrijfgedeelte gemotoriseerd zijn. Het lage profiel en ruimtebesparende ontwerp van de TNA-serie maakt deze apparatuur uitermate geschikt voor gebruik op plaatsen met weinig ruimte.

 


 

Vorige pagina