Over het blog

Het metaaltechniek blog is onderdeel van www.vanotools.nl, en is bedoeld om iedereen vragen te laten stellen, antwoord te laten geven en eventueel te discussieeren over alles wat met het bewerken van metaal te maken heeft.

Disclaimer en spelregels:

Leuk als je wilt reageren op dit weblog. Het is een open weblog, je hoeft je dus niet te registreren. Er is veel toegestaan,maar om het leuk te houden zijn er ook enkele spelregels. Overtreding kan leiden tot verwijdering van je reactie. Houd s.v.p. rekening met het volgende:

-Hoewel het best gezellig kan zijn om te chatten, dit is een weblog en geen chatbox.
-Blijf zo dicht mogelijk bij het oorspronkelijke onderwerp.
-Probeer daadwerkelijk wat toe te voegen. Lees wat al gezegd is en schrijf wat nog niet gezegd is.
-Herhaal niet steeds hetzelfde argument, al of niet in een andere vorm. Dat wordt saai.
-Kopieer geen lappen tekst van derden. Dat wordt onleesbaar en kan copyrights schenden. Vat ze samen en geef één link.
-Probeer een maximum van 250 woorden aan te houden in je reactie.
-Houd je bij één naam, neem geen naam van anderen aan en ga al helemaal niet proberen de discussie te sturen met meerdere namen.
-In discussies kunnen emoties hoog oplopen. Je kunt kritiek leveren, maar je zult het ook krijgen. Leer ermee omgaan. Heb respect voor de ander, ook al ben je het niet met hem eens. Speel niet keihard op de man. Ga zeker niet schelden, beledigen of zwartmaken.
-Omwille van de openheid en de snelheid willen we geen reacties vooraf controleren. Dit kan betekenen dat sommige reacties achteraf worden verwijderd. Reacties op de verwijderde reactie worden dan ook verwijderd of aangepast omdat anders de discussie niet meer te volgen is. Het is daarom verstandig om op naam en niet op nummer te reageren.
-Zo’n open reactiemogelijkheid kan alleen draaien met filters – ook in verband met alle spam die ingestuurd wordt. Dat kan ertoe leiden dat je reactie soms in de wacht komt, of helemaal niet verschijnt. Ook gebruikers die de spelregels willen buigen of breken kunnen in de wacht worden geplaatst. De weblog laat je reactie – als je cookies hebt aanstaan – dan wel aan jou zien, maar (nog) niet aan andere bezoekers. Heb even geduld, je reactie zal snel genoeg verschijnen want er wordt regelmatig gemodereerd.
-Er wordt niet gecorrespondeerd over het beheer van het weblog, ook niet op het weblog zelf. Mochten er andere problemen zijn,dan kun je altijd mailen naar vanotools@vanotools.nl .
-Ben je het absoluut niet eens met wat op dit weblog wordt gezegd en geschreven dan is het prima om de discussie aan te gaan.Maar ga je niet ergeren aan andersdenkenden. Je kunt ook een ander weblog of forum opzoeken, of een eigen weblog beginnen…

Bovengenoemde spelregels dienen als leidraad bij de moderatie. Hou je er dus aan, anders kan het leiden tot verwijdering van je reactie, of in het ergste geval een (tijdelijke) ban.

Racistische of anderszins strafbare uitspraken worden zonder meer verwijderd. Hetzelfde geldt voor commerciële boodschappen,meningen over het beheer van het weblog en bijdragen met een feitelijk onjuiste weergave van onze standpunten.

De poll op het weblog registreert ip-nummer en plaatst een cookie om zoveel mogelijk te voorkomen dat mensen meerdere kerenstemmen. Hierdoor kan het zijn dat mensen die met hetzelfde ip-nummer werken niet allemaal kunnen stemmen.

Vanotools B.V. kan op geen enkele wijze instaan voor de juistheid of volledigheid van de informatie die door derden wordtgeplaatst op www.vanotools.nl.

Aansprakelijkheid voor mogelijke schade als gevolg van informatie die door derden is geplaatst op deze website wordt doorVanotools B.V. niet aanvaard.

Alle rechten zijn voorbehouden aan Vanotools B.V.

Leave a Reply